michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

 OM MICHAEL GROSER

Medrivende foredragsholder, forfatter, Enneagram underviser & coach

 

   
Michael Groser

Michael Groser er en medrivende og underholdende foredragsholder, forfatter, underviser og certificeret coach. Michaels speciale er, med persontype- værktøjet Enneagrammet at skabe effektivitet, produktivitet og øge indtjeningsgrundlaget blandt ledere og medarbejdere. 

Persontype-værktøjet Enneagrammet
Persontype værktøjet Enneagrammet er tidens mest præcise psykologiske værktøj for mennesker som ønsker at forstå sig selv og andre, samt blive excellente til begå sig i relationer og i kommunikation med andre.

Michael har mere end 20 års ledelses- og salgserfaring som ejer og leder af en IT-virksomhed. Desuden har Michael fungeret som underviser i 25+ år.

Enneagrammet som solidt fundament
Michael er passineret for at hjælper teams og ledere med at skabe øget effektivitet og indtjening, enten ved at etablere eller forbedre kommunikationen i virksomheden eller teamet. Michael har desuden stor erfaring i at hjælpe teams med at etablere en god teamforståelse samt gode værktøjer til konfliktforebyggelse og konflikthåndtering.

 

Undervisningsstil
Både Michaels forfatterskab og undervisning/foredrags stil er energisk, humørfyldt, seriøs og empatisk. Med Enneagrammet som fundament blandes teori, sprudlende humor, anekdoter fra dagligdagen og aktiviteter, som i høj grad involverer deltagerne.

"Tænk ikke på, hvad der sker, hvis du uddanner og udvikler alle dine ledere og medarbejdere... og de så forlader virksomheden.

Tænk hellere over hvad der sker, hvis du ikke uddanner og udvikler medarbejdere og ledere... og de så alle sammen bliver i virksomheden!".

Mobil +45 2810 0816
mg@michaelgroser.dk
www.michaelgroser.dk
Facebook: michael.groser
LinkedIn: michael groser


Mit ønske for dig!
Det er mit ønske, at dit møde med mig og Enneagrammet vil gøre en positiv forskel for dig, både i dag og i fremtiden, på arbejdet og i det personlige. Hvis du tager det til dig, er det et uvurderligt værktøj til at blive den bedst mulige udgave af dig selv!

 

Kunderne siger om Michael

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab". - Sagt af Carsten L.
 

”Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue” - Sagt af Gertrud B.

 Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… - Sagt af Merete P.

 

 ”Instruktørens sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem friskere end da jeg ankom.” - Sagt af Peter S.

 ”Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse helt enkelt." - Sagt af Bente N.

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk