michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Type 1
Type 2
Type 3
Type 4
Type 5
Type 6
Type 7
Type 8
Type 9
EEN-til-een instinkt
Redebygger Instinkt
NAVIgatÝr instinkt
 Find din Enneagram-type
 Find din Instinkt-stak
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

TYPE 4 - Den kreative individualist

Type 44ere ønsker at finde sig selv og sin unikke identitet og betydning. De er følsomme mennesker og de søger at have autentiske forhold til andre. Det falder dem naturligt at have et dybt, rigt følelsesliv, hvilket giver dem gode forudsætninger for at rumme og støtte andre i svære følelsesmæssige situationer. De er mere end villige til at fordybe sig i livets sorg- fulde, såvel som lykkelige, stunder. 


 

 

De sætter pris på æstetik og “smukhed” og har oftest en god smag i retning af det unikke og kreative. De er yderst kreative uden helt selv at vide det eller turde tro på det. De er optaget af hvordan andre opfatter dem og forsøger at ‘tankelæse’ deres mening om dem. De har en tendens til at længes efter det, som de synes mangler og kan misunde andre som har det. 

De tager afstand fra det almindelige og finder ‘det normale’ kedeligt og uinspirerende. De bruger meget tankekraft på at analysere deres følelser for at “forstå sig selv”. Hverdagen “spices” op gennem fantasier, kunstnerisk ud- foldelse og dramatiske (tit hemmelige) indre forestillinger. De kan drages af melankoli, ve- mod og det mystiske og kan let føle at de ikke rigtig hører til. Som en outsider!

 

 
 

Typebeskrivelserne er udarbejdet af Michael Groser

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk