michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Type 1
Type 2
Type 3
Type 4
Type 5
Type 6
Type 7
Type 8
Type 9
EEN-til-een instinkt
Redebygger Instinkt
NAVIgatÝr instinkt
 Find din Enneagram-type
 Find din Instinkt-stak
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

TYPE 7 – Den eventyrlystne igangsætter

Type 77ere har et ønske om at føle sig tilfredse, fri og at få sine behov opfyldt. De er generelt livsglade, optimistiske og positive mennesker, som prioriterer nye og interessante forslag til ting man kan gøre. De fascineres nemt af både mennesker, spændende oplevelser og begejstres af ‘alt det nye’. De søger konstant stimulering og forundres over folk som oplever livet som problemfyldt og besværligt.

 

 

De vil helst forblive i godt humør og er gode til at få stemningen i vejret. De er meget igangsættende og ønsker at have mange muligheder åbne. De bryder sig ikke om at føle sig begrænsede eller fastlåst i kedelige rutiner. De undgår helst alt for dybe eller smertefulde følelser, og søger hurtigt ud af negative eller kedelige situationer med en kvik bemærkning.

De kan være ret charmerende og undgår ofte konflikter ved at snakke sig ud af problemerne. De er ofte sprængfyldt med kreative ideer og sætter nemt ting sammen på nye måder.

De har det fint med at ikke alle ideer føres ud i livet. De bliver let afledt og kan have svært ved at lytte og være “tilstede” og glemmer derfor vigtige detaljer.

 

 
 

Typebeskrivelserne er udarbejdet af Michael Groser

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk