michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Type 1
Type 2
Type 3
Type 4
Type 5
Type 6
Type 7
Type 8
Type 9
EEN-til-een instinkt
Redebygger Instinkt
NAVIgatÝr instinkt
 Find din Enneagram-type
 Find din Instinkt-stak
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

TYPE 9 – Den fredsskabende mægler

Type 99ere ønsker at opretholde indre fred og harmoni omkring sig og en følelse af indre stabilitet og ro. De forsøger at skabe og opretholde et positivt og optimistisk syn på alting og er gode til at skabe en harmonisk og behagelig stemning i familien eller på arbejdspladsen.

De bryder sig ikke om ueninghed, uoverensstemmelser og konflikter og vælger ofte i sådanne situationer at udglatte eller se den anden vej, for i videst muligt omfang at blive i en sammensmeltet energi.

 

Med deres åbne, imødekommende og rummelige livssyn, har de let ved at smelte sammen med andres dagsorden eller holdninger, ligesom de har gode evner for at se ting fra mange forskellige synsvinkler. Dette gør dem ofte til glimrende problemløsere, når nogen har brug for et forlig eller et kompromis.

De kan nogen gange virke enige i en fælles beslutning, men derefter på egen hånd beslutte at gøre tingene på en anden, mere bekvem eller behagelig måde, uden direkte at meldevdette ud i omgivelserne.

9ere kan virke magelige eller langsomme i fx. beslutningsproces-ser, men dybest set handler dette om at de ikke er sikre på deres valg.

 

 

Typebeskrivelserne er udarbejdet af Michael Groser


 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk