michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram Introduktion
Kommunikation
Konflikt forebyggelse
FeedBack
Team optimering
Ledelse
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

Persontype værktøjet, Enneagrammet, som fælles platform for effektivt samarbejde og trivsel. På en inspirerende, engageret og motiverende måde tages tilhørerne igennem en, på samme tid, humørfyldt og seriøs introduktion til persontype værktøjet, Enneagrammet. Tidens mest effektive værktøj til skabelse af trivsel på arbejdspladsen og i privatlivet, forklarer hvorfor vi mennesker opfører os som vi gør. Med indbygget håb og konkrete værktøjer til at udvikle mennesker i en positiv retning.

Er du den bedste udgave af dig selv?
Vejen til bedre produktivitet, effektivitet, samarbejde , trivsel og øget indtjening opnås bedst når ledere og medarbejdere bliver ‘den bedst mulige udgave af sig selv’.

Du har INGEN svagheder, kun talenter!
Hvordan opnår man at blive inspirerende frem for irriterende?

Det handler om at identificere sine tanke- og adfærdsmønstre for at kunne udbygge sine styrker og være opmærksom på sine faldgruber. Men i modsætning til mange andre personlighedsværktøjer og psykologiske modeller opererer Michael Groser slet ikke med begrebet svag- heder.

“Ingen mennesker har svagheder. Enhver konflikt (indre som ydre) opstår, fordi en person ikke er i stand til at regulere et af sine talenter, men i stedet kommer til at ‘overforbruge’ det. Hvad der for eksempel kan virke som et kritisk og dømmende menneske, der kræver det umulige af andre, kan i virkeligheden bunde i den persons talent for og ønske om at gøre alting perfekt,” siger Michael Groser.

Et forvrænget budskab
“Det er lidt ligesom med lyden i en højtaler. Skruer man alt for højt op, bliver det samlede resultat forvrænget. Skruer man for eksempel for højt op for sin korrekthed, kan den blive opfattet som fordømmende og kritisk, som om der kun findes én måde at gøre tingene på og ingen anden. Og først når man er opmærksom på det, er man i stand til at ændre det.” tilføjer han.

 

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk