michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram Introduktion
Kommunikation
Konflikt forebyggelse
FeedBack
Team optimering
Ledelse
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

 

Gør din kommunikation målrettet og tydelig med Enneagrammet! Dette kursus har af mange virksomheder fået prædikatet ‘Det helt store gennem-brud for vores trivsel og samarbejde både i de interne og de eksterne relationer’.

Ordene du siger udgør kun 20% af det budskab som andre opfatter. Samtidig ved vi at alle mennesker indeholder filtre som, helt ubevidst, forvrænger både det vi siger og det vi hører.

På kurset Enneagrammet og kommunikation lærer du om din egen og de otte andre Enneagram persontypers kommunikations stil.

Ikke alene identificerer du hvorledes forskellige personers talestil og kropsprog enten irriterer eller motiverer dig, men endnu vigtigere får du afdækket blinde punkter, som bedst kan beskrives som noget du gør alle andre ser og mærker uden du selv er bevidst om det. Sidst men ikke mindst opdager du dine forvrængende modtager filtre som bestemmer hvorledes du opfatter det andre siger til dig.

I en passende blanding af humor, teori og praktiske øvelser kommunikerer vi os gennem kurset, således at jeres budskaber fremover kommer klart igennem.

Dette kursus fungerer også som en konflikt forebyggende foranstaltning, idet uklar og uhensigtsmæssig kommunikation på arbejdspladsen er een af de ubetinget største kilder til konflikter og dårligt arbejdsmiljø. Hvilket igen fører til dårligt psykisk arbejdsmiljø, sygedage og slidte medarbejdere som konstant skal dække ind for syge kollegaer. med mindre man bruger vikarer, som så belaster omkostningerne meget.

 

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk