michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram Introduktion
Kommunikation
Konflikt forebyggelse
FeedBack
Team optimering
Ledelse
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

At være en del af et højtydende team kan være både en tilfredsstillelse og en særdeles berigende oplevelse.

Imidlertid oplever kun relativ få grupper (som endnu ikke er blevet til et team!) den luksus at kunne kalde sig et team, for slet ikke at nævne et “high performance team”. Hvis team’ets medlemmer ikke kender sine egne og team kollegaers roller, styrker, svagheder samt uudnyttede potentiale, er det nærmest umuligt at opnå et optimalt resultat.

Erfaringen viser at det er helt rimeligt at forvente en to- eller tredobling af effektiviteten, produktiviteten og i de fleste tilfælde også indtjeningen, når en gruppe personer optimerer deres samarbejde med nogle relativt simple metoder. Det handler bl.a. om forståelse af team dynamikker, roller, kommunikation og motivation.

BizCoach anvender anerkendte og simple værktøjer til at hjælpe teams med at blive effektive. En bedre performance på team’et betyder normalt tillige at arbejdet bliver både sjovere og mere motiverende at udføre.

På kurserne om Enneagrammet og teams får du et godt kendskab til de forudsætninger der skal være tilstede for at en gruppe mennesker kan udvikle sig til et velfungerende “high performance team”.

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk