michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram Introduktion
Kommunikation
Konflikt forebyggelse
FeedBack
Team optimering
Ledelse
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

At være i stand til at lede andre er en særlig gave som vi alle har. Hvis vi opdager og anvender vores leder-talenter tilpas, dvs. uden at overforbruge dem, kan alle tage lederskab i en hvilken som helst situation, og på et hvilket som helst tidspunkt.

  

Den lidt filosofiske udlægning; Engang troede vi at jorden var flad! Vi var derfor yderst begrænsede, af angst for at falde ud over kanten. Ved at være nysgerrige og undersøg vores horisont (ret bogstaveligt!) opdagede vi at jorden faktisk er rund og nu rejser vi ubegrænset og uden frygt. Man kan sige at vi har fået langt flere handle muligheder, uden at jorden i øvrigt har ændret sig!

De fleste ledere er underlagt lignende begrænsende tankemønstre som styrer hvorledes og med hvilke motiver (og begrænsninger) vi leder andre. Det hindrer os i at være maksimalt inspirerende og motiverende overfor vores medarbejdere, indtil vi udvider vores tankemønstre.

Persontype værktøjet, Enneagrammet, er et komplet, trygt og professionelt krakskort at navigere gennem denne spændende rejse med. Både du der er leder samt dine medarbejdere vil i langt højere grad føle sig motiveret til arbejdet, idet der i langt højere grad kommunikeres konstruktivt og fokuseres på styrker og motiverende arbejdsopgaver.

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk