michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram-type
 Find din Instinkt-stak
 Foredrag
  - Er du for lękker eller for latterlig?
- Er du til Facebook, fiskefilet eller fordybelse?
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

INSPIRERENDE ENNEAGRAM FOREDRAG
Sprængfyldt med humor... og seriøsitet!

 

Mange tusinde mennesker har allerede oplevet Michaels humor-fyldte foredrag om Enneagrammet - er det din tur nu?

En introduktion til Enneagrammets 9 persontyper, du aldrig glemmer, med Michael Groser - én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere.

Der er utroligt mange måder at blive introduceret til Enneagrammets fantastiske verden på og ingen er rigtigere eller finere end andre.

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med sine foredrag en uforglemmelig oplevelse og rundrejse i hvorfor vi kommunikerer så forskelligt, motiveres og inspireres forskelligt og hvad mennesker generelt, hvadenten det er ledere, medarbejdere, kærester, forældre, børn m.fl. kan få et bedre og mere glædesfyldt liv - på job såvel som privat.

ADVARSEL: Selvom foredragene ofte kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i dine relationer kort efter foredraget!

OM MICHAEL GROSER
Michael Groser holder foredrag med stor indlevelse og energien er energisk og smittende. Forvent  masser af humor, dynamik og inspiration. Tag bare dit bredeste smil og dit højeste grin med, men medbring også gerne lysten til at kigge lidt indad!

UDBYTTE AF FOREDRAG
Udbyttet er inspirerede og motiverede medarbejdere, som via nye indsigter og aha oplevelser får tilført ny energi og lyst til samarbejde. Et solidt fundament for effektivitet og produktivitet. Som igen skaber øget indtjening og/eller god service.

Brug foredrag på til teamdage, events eller blot som inspiration i situationer hvor ny energi og motivation vil gøre en afgørende forskel. Eller som kick-off til en proces omkring leder-, team- og/eller medarbejderudvikling.

 

 

Tilmeld dig til (næsten) GRATIS foredrag HER

 

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk