michaelgroser.dk
michaelgroser.dk
    Opret ny bruger   Log ind
 Forside
 Om Michael Groser
 Om Enneagrammet
 Find din Enneagram Profil
 Foredrag
 Kurser for firmaer
 Enneagram kurser/uddannelser
 Referencer
 Kontakt
 
tester
 

TILMELD HER

 

ER DU NYSGERRIG PÅ ENNEAGRAMMET?
Så kom på uddannelse enten i København eller Skanderborg.

I københavn kører vi 8 aftener.
I Skanderborg foregår uddannelsen over to weekender i efteråret.
Nye hold starter i Januar og August! Tilmeld dig hurtigt, da der normalt bliver hurtigt UDSOLGT!

På nogle berigende og underholdende aftener vil vi inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv. At hjælpe dig er nemlig Michaels passion!
 

DU FÅR UFATTELIGT MEGET FOR PENGENE!
På uddannelsen får du bl.a. en dyb indsigt i følgende emner fra Enneagram universet:

  • De 9 person typer
  • De 3 Instinkter (aka kærligheds-frekvenser)
  • Vinger (nabo-typer)
  • Relationsstreger (connectede typer)
  • Triader (fx. intelligenscener- og job-triaden)
  • De 9 niveauer af selvindsigt (Er du for lækker eller for latterlig?)
  • Enneagrammet & Kommunikation
  • Enneagrammet & Konflikt forebyggelse
  • Enneagrammet i nære relationer
  • Enneagrammet på jobbet


Inklusive i prisen er en individuel speed-coaching session.

 Få dage efter din tilmelding modtager du Michael Grosers Enneagram bestseller bog (448 sider) "Enneagrammet i praXis".

Uddannelsen, som alene er baseret på Enneagrammet, har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag (se udtalelser nedenfor).

Efter uddannelsen modtager du et kompetencebevis/diplom med angivelse af dine kompetencer indenfor tidens måske mest betydningsfulde værktøj til udvikling af mennesker, persontype-værktøjet, Enneagrammet.

LÆS MERE OG TILMELD HER------------------------- oooOooo ---------------------- oooOooo ----------------------- oooOooo ---------------------
 

OM UNDERVISEREN - MICHAEL GROSER
Både Michaels forfatterskab og undervisning/foredragsstil er energisk, humørfyldt, seriøs og empatisk. Med Enneagrammet som fundament blandes masser af indsigter og aha-oplevelser fra Enneagrammets og hans egen verden. Vedkommende teori, indsigtsfulde værktøjer, deltager-aktivitet og en humoristisk tilgang, teori, sprudlende humor, anekdoter fra dagligdagen samt aktiviteter, som i høj grad involverer deltagerne, flyder altsammen sammen til en lærerig og berigende oplevelse. 

Påregn at du på kursusaftener/dage har mere energi når du går hjem, end da du ankom! 

 

------------------------- oooOooo ---------------------- oooOooo ----------------------- oooOooo ---------------------

 

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT...

Medarbejderne hos os har sagt, er at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden - på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst.     /Rikke B.


Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel…     /Jane J.


Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab".     /Carsten L.


Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue...     /Gertrud B.


Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang…     /Merete P.


Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.”     /Peter S.


Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt."     /Bente N.

 

 
 
 
michaelgroser.dk
 
 
 
   
 
  Få mandsgs Biz'en  
     
 
E-mail *
 
Fornavn*
 
Efternavn*
 
Firmanavn
 
 
 
 
© michaelgroser.dk ApS • Ventegodtsvej 5 • 3100 Hornbæk • Tlf. 70 233 244 • www.michaelgroser.dk
michaelgroser.dk