Enneagram foredraget “Er du til Facebook, Fiskefilet eller alt For lækker?”

Dette foredrag er af mange blevet kaldt “lykke-foredraget” fordi det er sprængfyldt med indsigter om hvordan det enkelte menneske oplever at føle (arbejds)glæde, tilfredshed og lykke.

Konklusionen i stort set alle undersøgelser om arbejdsglæde viser at meningsfuldhed er DEN væsentligste faktor for at arbejdet føles motiverende, inspirerende og energigivende – fremfor drænende, meningsløst og perspektivløst!

Foredraget er en introduktion til Enneagrammets 3 instinkt-varianter, du aldrig glemmer, med Michael Groser – én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere.

  • Hvorfor har vi “kemi” med nogle, mens bare få minutter sammen med andre føles som et maratonløb på bare fødder?
  • Hvorfor gider nogen ikke rigtig Facebook, mens andre elsker det?
  • Hvorfor er øjenkontakt et must for nogen, men ikke for andre?
  • Hvorfor gælder “ude godt, men hjemme bedst” kun for nogen?

Enneagrammets 3 instinkt-varianter handler rigtig meget om, hvad du – helt grundlæggende – har behov for at fylde dit job- og privatliv op med, for at opleve glæde, tilfredshed og lykke.

Efter foredraget ved både ledere og medarbejdere meget mere om, hvad de hver især skal fokusere på for at have et inspirerende og givende indhold i deres job – hvilket oftest udmønter sig i øget trivsel, positiv og givende kommunikation – alt sammen medvirkende til en markant øget effektivitet og produktivitet.

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med dette foredrag en uforglemmelig oplevelse og introduktion til Enneagrammets 3 instinktuelle varianter.

Foredraget er en glimrende overbygning til foredraget “Er du for lækker eller for latterlig?” om de 9 Enneagram personprofiler.

Udbyttet er inspirerende og motiverende viden om, hvorfor parforholdet, venskaber og kollegiale forhold enten er under udvikling eller afvikling (relationer er ALDRIG statiske!).

ADVARSEL: Selvom foredraget kun varer nogle få timer, kan man godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i sit parforhold kort efter foredraget!

Kontakt Michael Groser

Send en helt uforpligtende forespørgsel til Michael Groser, ved at udfylde nedenstående felter…