Workshops for virksomheder…

Hvis du kan svare JA til blot nogle få af nedenstående udsagn, så kan Michael Groser og Enneagrammet med statsgaranti hjælpe jer:

 • Medarbejderne misforstår nogle gange ledernes kommunikation.
 • Medarbejderne misforstår nogle gange deres indbyrdes kommunikation.
 • Vi oplever konflikter, som nedsætter effektivitet og produktivitet.
 • Vi får ikke altid det optimale ud af den enkelte medarbejder.
 • Vi får ikke altid det optimale ud af samarbejdet på teams og projekter.
 • Vi ved ikke præcist, om medarbejderne trives.
 • Vi ved ikke præcist, om medarbejderne overvejer at forlade virksomheden.
 • Vi fornemmer, at der er et uforløst potentiale hos ledere og medarbejdere.
 • Medarbejderne virker lidt for ofte enten demotiverede, uengagerede eller irriterede.
 • Lederne virker til, ind imellem, at mangle gode, konkrete værktøjer.
 • Ledere og medarbejdere virker pressede og stressede meget af tiden

ELLER…


 • “Det kører faktisk rigtig udmærket for os – nu skal vi bare finde en måde at bevare det positive momentum!”

Svarede du “JA” til bare enkelte af ovenstående udsagn – så tøv ikke med at kontakte Michael Groser for en uforpligtende snak i telefonen eller på et møde om hvordan vi kan imødekomme lige præcis dine ønsker til et kort eller længerevarende udviklingsforløb for din virksomhed, dine ledere eller eller dit team!

Brug meget gerne kontaktformularen nedenfor.

Kort fortalt om workshops med Enneagrammet
Alle workshops designes og leveres med udgangspunkt i hvilket udbytte du ønsker. Måske arbejder virksomheden med et tema eller en vinkel, som Enneagrammet skal understøtte eller justere (fx. forandringer, stress, samarbejde, trivsel, motivation, anerkendelse etc.).

De fleste forløb tager udgangspunkt i de workshops som du ser til højre – klik evt. på dem for at læse hvilket udbytte den enkelte workshop kan give dig, virksomheden eller dit team.

Alle deltagere får identificeret deres Enneagram Profil
Alle workshops eller forløb med Michael Groser og Enneagrammet indebærer at ledere og medarbejdere får identificeret deres Enneagram Profil. Dette sker via adgang til verdens måske mest præcise og samtidig omfangsrige Enneagram Profil Test (vi undersøger både Type og Instinkt-stak i samme hurtige arbejdsgang).

Kortlægning af Team’ets styrker og faldgruber
Når alle ledere og medarbejdere kender deres Enneagram Profil, kan dette anvendes bl.a. til at kortlægge team’ets Enneagram Profil, så der opnås en let overskuelig (og visuel) tilgang til team’ets samlede styrker, talenter, faldgruber, stress-punkter og meget mere.

Enneagrammet som det fælles fundament
Persontype værktøjet Enneagrammet er altid den fælles platform for effektivt samarbejde, trivsel og konstruktiv kommunikation, i vores workshops.

Enneagrammet er måske tidens mest effektive værktøj til skabelse af trivsel på arbejdspladsen og i privatlivet, bl.a. fordi værktøjet forklarer hvordan 9 vidt forskellige typer af mennesker opfører sig – og hvorfor.

Tillige trænes deltagerne ofte i let forståelige, let anvendelige og konkrete værktøjer som passer sammen med emnet for workshoppen (f.eks. team-samarbejde, kommunikation, lederskab eller konfliktforebyggelse mm.).

I de fleste aktiviteter er der et ‘med-det-samme’ udbytte, dvs. noget konkret at tage med sig hjem fra kurset, men samtidig er aktiviteterne et tag-selv-bord af livstids-værktøjer til løbende at blive en ‘endnu bedre udgave af sig selv’.

Læs meget mere om Enneagrammet HER.

Om Michael Groser
På en altid inspirerende, engageret, positiv og motiverende måde tager Michael deltagerne igennem en, på samme tid, humørfyldt og seriøs introduktion til persontype værktøjet Enneagrammet og/eller de temaer der arbejdes med på de givne workshops (fx. kommunikation, lederskab, konfliktforebyggelse etc.).
Stort set alle workshops indeholder tillige konkrete værktøjer, som deltagerne bruger til at udvikle sine talenter og få deres faldgruber under kontrol.

Michael garanterer at der altid er masser af ny energi, nye indsigter og masser af humor inkluderet i prisen!

I de mange år vi har hjulpet ledere og medarbejdere til et bedre samarbejde og øget effektivitet og trivsel – har Enneagrammet været brugt i bl.a. følgende discipliner:

Enneagram Introduktion

Positiv og præcis kommunikation

Konflikt forebyggelse

Feedback der virker… HVER GANG!

Team-udvikling

Inspirerende ledelse

Kontakt Michael Groser

Send en helt uforpligtende forespørgsel til Michael Groser, ved at udfylde nedenstående felter…