Type 3 – Den succesfulde udretter

Generel adfærd
3ere har et ønske om at føle sig værdifulde og dygtige til det de gør. De finder projekter, mål, opgaver og resultater motiverende. De stræber efter at have succes – og at undgå fiasko. De lægger for det meste deres hjerte i arbejdet og de identificerer sig generelt meget med deres job. De har en følelse af at være hvad de udretter.

De har et stort fokus på at opnå succes, som en måde at opnå en nærmest livsvigtig anerkendelse fra andre.
De kan tillige kan være virkelig gode team players. De er ofte gode til at motivere andre med deres smittende engagement og fokus på målet.

De er som regel gode til at ‘spille spillet’ og tilpasse sig til den rolle der skal til, for at de (og team’et) når deres mål.

Faldgruber
De har svært ved at slappe af og lade følelserne tage over og slapper hellere af ved at planlægge deres kommende bedrifter. De “arbejder” næsten altid i tankerne og har det svært med lediggang. “Sidde i haven og nyde stilheden” erstattes ofte hurtigt med “slå græsset!”.

De har nemt ved at sætte deres følelser “på hold” hvis der er noget der skal udrettes og de har næsten altid for lidt tid.

3ere kan i nogle tilfælde blive arbejdsnarkomaner i jagten på succes og anerkendelse. De kan virke pralende eller skrydende når de “markedsfører” deres evner eller opnåede resultater.

Udbyttet af at bruge ca. 10-15 minutter på at undersøge din Enneagram-profil er tonsvis af værdifulde oplysninger om DIG:

– Dine styrker
– Dine faldgruber
– Dine kerneværdier
– Din kommunikationsstil
– Din lederstil
– Dine udviklingsområder
– Dine stress-temaer
– og en masse mere om DIG

Det er gratis at benytte Enneagram Profil Testen.
I den gratis version af testen, modtager du efter testen en “One-Pager” rapport, med gode input som din Enneagram Profil, såsom en generel beskrivelse af din profil, styrker, kompetencer etc.