Type 4 – Den kreative individualist

Generel adfærd
4ere ønsker at finde sig selv og deres unikke identitet og betydning. De er følsomme mennesker og de søger at have autentiske forhold til andre. Det falder dem naturligt at have et dybt, rigt følelsesliv, hvilket giver dem gode forudsætninger for at rumme og støtte andre i svære følelsesmæssige situationer. De er mere end villige til at fordybe sig i livets sorgfulde såvel som lykkelige stunder.

De sætter pris på æstetik og “smukhed” og har oftest en god smag i retning af det unikke og kreative. De er yderst kreative uden helt selv at vide det eller turde tro på det. De er optaget af hvordan andre opfatter dem og forsøger ofte at ‘tankelæse’ andres mening om dem.

Faldgruber
De har en tendens til at længes efter det, som de synes mangler og kan misunde andre som har det.

De tager afstand fra det almindelige og finder ‘det normale’ lidt kedeligt og uinspirerende. De bruger meget tankekraft på at analysere deres følelser for at “forstå sig selv”. Hverdagen “spices” op gennem fantasier, kunstnerisk udfoldelse og dramatiske (tit hemmelige) indre forestillinger. De kan drages af melankoli, vemod og det mystiske og kan let føle at de ikke rigtig hører til. Som en outsider!

Udbyttet af at bruge ca. 10-15 minutter på at undersøge din Enneagram-profil er tonsvis af værdifulde oplysninger om DIG:

– Dine styrker
Dine faldgruber
– Dine kerneværdier
– Din kommunikationsstil
– Din lederstil
Dine udviklingsområder
Dine stress-temaer
og en masse mere om DIG

Det er gratis at benytte Enneagram Profil Testen.
I den gratis version af testen, modtager du efter testen en “One-Pager” rapport, med gode input som din Enneagram Profil, såsom en generel beskrivelse af din profil, styrker, kompetencer etc.