Inspirerende Enneagram-foredrag

Mange tusinde mennesker har allerede oplevet Michaels indsigtsfulde og hylende sjove foredrag om hvorledes Enneagrammet kan medvirke til at skabe bedre samarbejde, positiv kommunikation, færre konflikter, bedre trivsel etc.
Er det jeres tur nu – eller trænger I til en genopfrisker?

I en kombination af seriøsitet, masser af humor, indlevelse, energi og genkendelige dagligdags eksempler giver Michael Groser med sine foredrag en uforglemmelig rundrejse i hvorfor mennesker opfører sig forskelligt, kommunikerer og motiveres på måder, så én bliver glad i låget af præcis det samme som støder en anden!


Tillige handler foredragene om hvordan ledere, medarbejdere, kærester, forældre, børn m.fl. kan få et bedre og mere glædesfyldt liv – på job såvel som privat.

Virksomhedens udbytte af et Enneagram foredrag?
Hvad får virksomheden, team’et eller medarbejderne ud af et Enneagram baseret foredrag med Michael Groser?

Selv korte foredrag kan “producere” langt mere rummelighed, forståelse og motivation mellem både ledere og medarbejdere. I sidste ende skaber øget effektivitet og ny energi og lyst til samarbejde – på den gode måde. Når man pludselig forstår hvorfor en kollega er irriterende, så er det ganske enkelt nemmere at holde ud – og måske endda tale om det.

Enneagrammet er et bud på at øge effektivitet og produktivitet – som igen er grundlaget for at skabe øget indtjening og/eller god service.

Brug Michaels foredrag på events, teamdage eller som inspiration i situationer hvor ny energi og bedre samarbejde (trivsel er det nye sort!) vil gøre en afgørende forskel. Eller som kick-off til en proces omkring leder-, team- og/eller medarbejderudvikling.

Ingen måde er finere end andre!
Der er utroligt mange måder at blive introduceret til Enneagrammets fantastiske verden på og ingen er rigtigere eller finere end andre.

På Michael’s foredrag lover vi dig:

  • at give dig en kort introduktion til hhv. alle 9 Enneagram-typer eller de 3 type varianter
  • at give humoristiske og præcise eksempler på hvordan Enneagrammet skaber et endnu mere positivt samarbejde
  • at give dig gode eksempler på, hvad Enneagrammet kan gøre for dig som person – når du er på job, privat eller på røven…
  • at du får lyst til at blive ”den bedste udgave af dig selv”
  • at besvare de spørgsmål, du måtte have – fra scenen eller i pausen
  • at give dig svaret på den provokerende overskrift … Er du for lækker … eller for latterlig? – HVIS DU TØR KENDE SVARET!!!
  • At give dig svar på, hvorfor der er opgaver og ting i livet, som er mega motiverende for nogle, mens samme opgave dræner og frustrerer andre?
  • At give dig livsvigtige input til, hvad du skal fylde dit liv op med, hvis du vil opleve mere glæde, tilfredshed og måske endda LYKKE i dit liv!

ADVARSEL: Selvom foredragene ofte kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i dine nære relationer kort efter foredraget! Just sayin’!

Om Michael Groser
Michael Groser er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere. Læs meget mere om Michael HER.