Inspirerende Enneagram-foredrag

Mange tusinde mennesker har allerede oplevet Michaels indsigtsfulde og hylende sjove foredrag om hvorledes Enneagrammet kan medvirke til at skabe bedre samarbejde, positiv kommunikation, færre konflikter, bedre trivsel etc.
Er det jeres tur nu – eller trænger I til en genopfrisker?

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med sine foredrag en uforglemmelig oplevelse og rundrejse i hvorfor vi kommunikerer så forskelligt, motiveres og inspireres forskelligt, har vidt forskellige og ofte divergerende værdier og helt forskellig adfærd.

Tillige handler foredragene om hvordan ledere, medarbejdere, kærester, forældre, børn m.fl. kan få et bedre og mere glædesfyldt liv – på job såvel som privat.

Virksomhedens udbytte af et Enneagram foredrag?
Hvad får virksomheden, team’et eller medarbejderne ud af et Enneagram baseret foredrag med Michael Groser?

Udbyttet af selv korte foredrag er mere rummelige, forstående, motiverede og mere effektive medarbejdere, som via nye indsigter og aha oplevelser får tilført ny energi og lyst til samarbejde med de kollegaer som ofte er så forskellige fra een selv i tilgangen til opgaver, projekter mm.
Enneagrammet er oftest et solidt fundament for øget effektivitet og produktivitet – som igen er grundlaget for at skabe øget indtjening og/eller god service.

Brug Michaels foredrag på teamdage, events, udvikling af virksomheden eller blot som inspiration i situationer hvor ny energi og motivation vil gøre en afgørende forskel. Eller som kick-off til en proces omkring leder-, team- og/eller medarbejderudvikling.

Ingen måde er finere end andre!
Der er utroligt mange måder at blive introduceret til Enneagrammets fantastiske verden på og ingen er rigtigere eller finere end andre.

På Michaels foredrag lover vi dig:

  • at give dig en kort introduktion til hhv. alle 9 Enneagram-typer eller de 3 Instinkt-varianter
  • at give humoristiske og præcise eksempler på mangfoldigheden i, hvad Enneagrammet kan anvendes til
  • at give dig gode eksempler på, hvad Enneagrammet kan gøre for dig som person – når du er på job, privat eller på røven…
  • at du får tanket ny energi og lyst til at blive ”den bedste udgave af dig selv”
  • at du/I får i input til et bedre samarbejde både på jobbet og i privatlivet
  • at besvare de spørgsmål, du måtte have – fra scenen eller i pausen
  • at give dig svaret på den provokerende overskrift … Er du for lækker … eller for latterlig? – HVIS DU TØR KENDE SVARET!!!
  • At give dig svar på, hvorfor der er opgaver og ting i livet, som er mega motiverende for nogle, mens den selv samme opgave dræner og frustrerer andre?
  • At give dig livsvigtige input til, hvad du skal fylde dit liv op med, hvis du vil opleve mere glæde, tilfredshed og måske endda LYKKE i dit liv!

ADVARSEL: Selvom foredragene ofte kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i dine relationer kort efter foredraget!

Om Michael Groser
Michael Groser er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere. Læs meget mere om Michael HER.