Type 9 – Den fredsskabende mægler

9ere ønsker at opretholde indre fred og harmoni omkring sig og en følelse af indre stabilitet og ro. De forsøger at skabe og opretholde et positivt og optimistisk syn på alting og er gode til at skabe en harmonisk og behagelig stemning i familien eller på arbejdspladsen.

De bryder sig ikke om uenighed, uoverensstemmelser og konflikter og vælger ofte i sådanne situationer enten at trække sig, udglatte situationen eller se den anden vej, for i videst muligt omfang at forblive i en komfortabel og rolig energi.

Med deres åbne, imødekommende og rummelige livssyn, har de let ved at smelte sammen med andres dagsorden eller holdninger, ligesom de har gode evner for at se ting fra mange forskellige synsvinkler. Dette gør dem ofte til glimrende problemløsere, når nogen har brug for et forlig eller et kompromis.

De kan nogen gange virke enige i en fælles beslutning, men derefter på egen hånd beslutte at gøre tingene på en anden, mere bekvem eller behagelig måde, uden direkte at melde dette ud i omgivelserne.

9ere kan virke magelige eller langsomme i fx. beslutningsprocesser, men dybest set handler dette om at de ikke er sikre på deres valg.

Udbyttet af at bruge ca. 10-15 minutter på at undersøge din Enneagram-profil er tonsvis af værdifulde oplysninger om DIG:

– Dine styrker
Dine faldgruber
– Dine kerneværdier
– Din kommunikationsstil
– Din lederstil
Dine udviklingsområder
Dine stress-temaer
og en masse mere om DIG

Det er gratis at benytte Enneagram Profil Testen.
I den gratis version af testen, modtager du efter testen en “One-Pager” rapport, med gode input som din Enneagram Profil, såsom en generel beskrivelse af din profil, styrker, kompetencer etc.