Feedback

Feedback definerer vi som objektiv, direkte og respektfuld observation af en anden persons adfærd, afleveret med en ærlig intention om at forbedre den andens præstation!

På kurset enneagrammet og Feedback, fokuseres der på at lære at give og modtage såvel udfordrende som positiv feedback.

Den måske mest motiverende grund til at gennemføre dette kursus er, at manglende eller dårlig feedback generelt er på top 3 af grunde til dårlig performance hos ledere og medarbejdere.

Der er mange grunde til at konstruktiv feedback er en mangelvare, de væsentligste er at teams ofte mangler viden og værktøjer til at aflevere/ modtage feedback konstruktivt – samt en følelse af at det vil gøre enten os selv eller andre kede af det.

Ydermere mangler de fleste teams at opbygge en fælles accepteret feedback kultur, dvs. rammer og regler for hvorledes man ønsker at håndtere feedback. Hvad siger vi, hvor siger vi det og hvordan?

I en passende blanding af humor, teori og praktiske øvelser hjælper vi jer til at opbygge feedback kulturen samtidig med at i trænes i en anerkendt og velafprøvet feedback metode.

I den tid, jeg har kendt og arbejdet med Enneagrammet, har jeg brugt eller set Enneagrammet brugt i bl.a. følgende discipliner:

Business

Ledelse
Samarbejde
Trivsel
Kommunikation
Feedback
Teambuilding
Organisationsudvikling
Forandring
Projektledelse
Salg og service
Præsentationsteknik
Coaching
Rådgivning og mentoring

Personligt/privat

Personlig udvikling
Selvværdstræning
Selvforståelse
Forandring
Tolerance for andre
Skabe bedre relationer
I parforhold og familieliv
Til forståelse af sine børn
I kunst og kreativitet
Spirituel vækst
Rådgivning
Coaching
Terapi
Psykoanalyse

Kontakt Michael Groser

Send en helt uforpligtende forespørgsel til Michael Groser, ved at udfylde nedenstående felter…