GRATIS Enneagram-foredrag – Sjælland

2 GRATIS FOREDRAG TIL DIG FRA MICHAEL GROSER

Mere end 100.000 har allerede deltaget ved Michael Grosers inspirerende, indsigtsfulde og hylende sjove Enneagram introduktions-foredrag. Rigtig mange har meldt tilbage, at de fik sig en oplevelse de aldrig glemmer.

Er det din tur nu?
Eller trænger du til en opfriskning?

Michael er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere.

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med disse to foredrag en introduktion til hhv. Enneagrammets 9 ligeværdige persontyper og de 3 lykkebringende Instinkt-varianter!
Vi garanterer en oplevelse du kan have glæde af, ikke bare i de timer foredraget varer, men resten af livet!

To gratis foredrag, hvor vi lover dig…

  • at give dig en kort introduktion til hhv. alle 9 Enneagram-typer eller de 3 Instinkt-varianter
  • at give humoristiske og præcise eksempler på mangfoldigheden i, hvad Enneagrammet kan anvendes til
  • at give dig gode eksempler på, hvad Enneagrammet kan gøre for dig som person – når du er på job, privat eller på røven …
  • at du får tanket ny energi og lyst til at blive ”den bedste udgave af dig selv”
  • at du/I får i input til et bedre samarbejde både på jobbet og i privatlivet
  • at besvare de spørgsmål, du måtte have – fra scenen eller i pausen
  • at give dig svaret på den provokerende overskrift … Er du for lækker … eller for latterlig? – HVIS DU TØR KENDE SVARET!!!
  • At give dig svar på, hvorfor der er opgaver og ting i livet, som er mega motiverende for nogle, mens den selv samme opgave dræner og frustrerer andre?
  • At give dig livsvigtige input til, hvad du skal fylde dit liv op med, hvis du vil opleve mere glæde, tilfredshed og måske endda LYKKE i dit liv!

ADVARSEL: Selvom foredraget kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i både dine kollegiale og nære relationer allerede kort efter foredraget!

Hvad er Enneagrammet?
Enneagrammet er et let anvendeligt “Krak-kort” over den nemmeste og mest effektive rute, du kan vælge, hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv. Enneagrammet beskriver mennesker med 3 vidt forskellige behovs-systemer. Indenfor hvert af de 3 domæner benytter vi hver især én af 9 forskellige strategier for at opfylde de behov, vi har. Altså 27 vidt forskellige persontyper, alle fuldstændig ligeværdige – og du er én af dem!

Hvis du vil høre meget mere om hvilke styrker, talenter faldgruber og udviklingsveje de enkelte profiler har – inklusive DIN EGEN – så tilmeld dig Michaels GRATIS foredrag. Det har mere end 100.000 allerede gjort.

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT …

Medarbejderne hos os har sagt, at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab”. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.” /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt.” /Bente N.

Vælg – via knapperne herunder – hvilket foredrag du ønsker at tilmelde dig:

Gratis type-foredrag
Sjælland
Gratis instinkt-foredrag
Sjælland