Kom til gratis Enneagram Intro foredrag

Mere end 100.000 har allerede deltaget ved Michael Grosers inspirerende, indsigtsfulde og hylende sjove Enneagram introduktions-foredrag.

Michael er én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere. De fleste deltagere melder tilbage, at de fik sig en oplevelse de aldrig glemmer!

 • Er det din/jeres tur nu?
 • Eller trænger du/I til en opfriskning?

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med disse to foredrag en introduktion til hhv. Enneagrammets 9 Personprofiler og 3 Varianter (af hver type). Som virkemidler anvender Michael både filmklip, musik og spændende effekter. Michael giver konkrete eksempler på mangfoldigheden i, hvad Enneagrammet kan anvendes til, både på job og privat.

Der er statsgaranti for en god oplevelse. Går du skuffet derfra får du dine penge retur med et smil.

ADVARSEL: Selvom foredragene kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i dit samarbejde og kommunikation med både kolleger og nære relationer allerede kort efter foredraget!

Foredrag om de 9 typer
“Er du for lækker eller for latterlig?”

                                

Foredraget om Enneagrammets 9 personprofiler handler helt enkelt om at forstå dig selv og de andre lidt bedre. Forstå hvad?
Forstå hvordan mennesker opfører sig og hvorfor. Foredraget om de 9 typer belyser forskelligheden i måden at opføre sig på og hvorfor. Tillige en masse eksempler og anekdoter på hvordan vi kommer til at kradse huden af kollegerne – uden at det er vores hensigt!

Vi handler i tråd med vores 9 vidt forskellige livsstrategier, baseret på den måde vi tænker om opgaver, beslutninger, værdier etc.

Pga. den store forskel i livsstrategi og adfærd forekommer de andre ofte én at opføre sig som idioter! Spoiler alert: de synes det samme om dig og din adfærd.
Forståelsen for hinanden bløder samarbejdet op og alle trives bedre.

Info til ledelsen: Trives betyder at man er mere effektiv, produktiv og motiveret, hvilket er lig med flere mønter på bundlinjen.

Alle de sexede ord for ovenstående er bl.a.:

 • Positivt samarbejde
 • Konstruktiv kommunikation
 • Motiverende og inspirerende ledelse
 • Konfliktforebyggelse
 • Feedback der virker
 • Ledelse i verdensklasse
 • Plus en masse andet lækkert

Foredrag om de 3 type-varianter
“Er du SuperSexy, SuperSulten eller SuperSocial?”

Foredraget om Enneagrammets 3 type-varianter handler om at forstå dine inderste, dybeste behov. Hvis du får disse tilfredsstillet vil du være tæt på lykkelig.
På business-sprog kaldes det arbejdsglæde og oplevelsen af et meningsfuldt arbejde.

Konklusionen i stort set alle undersøgelser og analyser om arbejdsglæde viser at meningsfuldhed er DEN væsentligste faktor for at arbejdet føles motiverende, inspirerende og energigivende – fremfor drænende, meningsløst og perspektivløst!

Så kort sagt går det ud på at identificere, hvad der skal være meget af i dit liv, hvis du skal være glad, tilfreds, rolig, afslappet, rummelig, forstående, fleksibel etc.

Stil evt. dig selv spørgsmålet: Hvad ville helt præcist gøre mig glad, tilfreds eller måske endda lykkelig?
Hvis det nærmeste du kommer et svar er enten penge eller øøøhhhh – så ses vi til foredraget! Jeg lover dig du går hjem med langt mere end “øhh”.

Info til ledelsen: Arbejdsglæde og meningsfuldhed udmønter sig i oftest i øget trivsel, øget effektivitet og produktivitet. Lig med flere mønter på bundlinjen.

Alle de sexede ord for ovenstående er bl.a.:

 • Markant øget arbejdsglæde
 • Markant øget meningsfuldhed i arbejdet
 • Motiverende og inspirerende ledere
  Motiverede medarbejdere og ledere
 • Plus en masse andet lækkert

Tidligere kunder har bl.a. sagt…

Medarbejderne hos os har sagt, at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til personlighedstyperne i samarbejdet. Det har medført en større forståelse overfor hinanden eog vores vidt forskellige måde at gå til arbejdet på.
Vi har har også som ledelse taget det med os, i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst.
.../Rikke Bertelsen, Rigshospitalet.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til samarbejdet og hvorfor nogen kommer ryger i konflikter eller blive vrede uden grund…………. Jane Salling Bentzen, SKAT.

Efter foredraget tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab.. Og så var jeg personligt vild med alle de mange film- og lydklip der blev brugt til at forstå teorien og typernes kendetegn. Især “opvaskemaskinen”. er der blevet snakket om (hjemme i privaten!)……Carsten L.arsson, Sundhedsstyrelsen

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue..…….Gertrud Brinck, Holbæk Kommune.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg for øvrigt lidt klogere på mig selv hver gang ….…….Merete Petersen, Kastenskjold A/S.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.” …….……Peter Sønck Peitersen, Teknologisk Institut.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt.” …………..………….……………….Bente Nordstrøm, Kallerup Børnehus.