GRATIS instinkt-foredrag – Jylland

FOREDRAG – INSTINKTER

En introduktion til Enneagrammets 3 instinkt-varianter, du aldrig glemmer, med Michael Groser – én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og undervisere.

Foredraget om Enneagrammets 3 instinkter handler om, hvad der giver dig glæde og energi (herunder arbejdsglæde), samt hvilke strategier du anvender for at få fat i det, som gør dig energifyldt, glad, tryg og motiveret.

  • Hvorfor gider nogle ikke rigtig Facebook, mens andre elsker det?
  • Hvorfor er øjenkontakt et must for nogle, men absolut ikke for andre?
  • Hvorfor gælder “ude godt, men hjemme bedst” kun for nogle?
  • Hvorfor er det at skulle flytte kontor eller bolig nyt og spændende for nogle – men skræmmende og utrygt for andre?
  • Hvorfor er der opgaver som stor-motiverer nogle, mens den selv samme opgave dræner og frustrerer andre?
  • Hvorfor virker noget energi-givende for nogle og nærmest meningsløst for andre?

Efter foredraget ved du tillige mere om, hvad du skal fokusere på for at have inspirerende og givende relationer med:

– Kollegaer/Chefer
– Din partner
– Venner
– Dine børn
– … m.fl…

Hvorfor har vi superfin “kemi” med nogen, mens bare få minutter sammen med andre føles som et maratonløb på bare fødder – med vabler?!

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med dette foredrag en uforglemmelig oplevelse og introduktion til Enneagrammets 3 instinktuelle varianter.

Udbyttet er inspirerende og motiverende viden om, hvorfor jobbet, parforholdet, venskaber og kollegiale forhold enten er under udvikling eller afvikling (relationer er ALDRIG statiske!).

ADVARSEL: Selvom foredraget kun varer nogle få timer, kan man godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i sit parforhold kort efter foredraget!

OM MICHAEL GROSER
Foredragsholder, underviser og forfatter Michael Groser holder foredrag og uunderviser med stor indlevelse og smittende energi. Michael er ekspert i Enneagrammet, så forvent masser af inspiration – serveret med humor, dynamik og empati. Tag dit bredeste smil og dit højeste grin med, men medbring også gerne lysten til at kigge lidt indad!

Se Michael forklare om Enneagrammet (og alfabetet!) i Go’Morgen Danmark!

ENNEAGRAMMET?
Enneagrammet er et let anvendeligt “Krak-kort” over den nemmeste rute, du kan tage, hvis du ønsker at blive en den bedste udgave af dig selv. Enneagrammet beskriver mennesker med 3 vidt forskellige behovs-systemer. Indenfor hvert af de 3 domæner benytter vi hver især én af 9 forskellige strategier for at opfylde de behov, vi har. Altså 27 vidt forskellige persontyper, alle ligeværdige – og du er én af dem!

FORUDBESTIL FORPLEJNING & BØGER – UDEN KØ!
Du kan med fordel forudbestille lækre sandwich og drikkevarer ved tilmelding, så slipper du for køen.

Du kan tillige forudbestille Michaels bestseller-bog “Enneagrammet i praXis”, som bliver rosende anmeldt overalt – bl.a. i Go’Morgen Danmark og i månedsmagasinet Psykologi.

Forplejning og bøger bliver udleveret på foredragsaftenen, så husk kvitteringen.

UNDERSØG – GRATIS – DIN ENNEAGRAM-PROFIL!
For at du kan få det største udbytte af foredraget, tilbyder michaelgroser.dk, at foredragsdeltagere kan benytte Enneagram Profiltesten.

Undersøg din personlige Enneagram Profil HER

 

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT…
Medarbejderne hos os har sagt, at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.” /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt.” /Bente N.

Det er p.t. ikke muligt at tilmelde sig via Safari-browseren (primært brugt på Mac, iPhone og iPad).

Hvis der er tomt herunder, så skift browser! Vi anbefaler at du foretager tilmelding via fx. Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox.