GRATIS type-foredrag – Jylland

En introduktion til Enneagrammets 9 persontyper, du aldrig glemmer, med Michael Groser – én af Danmarks absolut mest anvendte Enneagram-foredragsholdere og -undervisere.

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser med dette foredrag en introduktion til Enneagrammets 9 ligeværdige persontyper og samtidig en uforglemmelig oplevelse!

Et gratis foredrag, hvor vi lover dig…

  • at give dig en kort introduktion til alle 9 Enneagram-typer
  • at give et par eksempler på mangfoldigheden i Enneagrammet
  • at give dig gode eksempler på, hvad Enneagrammet kan gøre for dig som person – på job og privat
  • at du får tanket ny energi og lyst til at blive ”den bedste udgave af dig selv”!
  • at du/I får i input til et bedre samarbejde både på jobbet og i privatlivet
  • at give dig en fornemmelse af, hvad Enneagrammet kan anvendes til
  • at besvare de spørgsmål, du måtte have – fra scenen eller i pausen
  • at give dig svaret på den provokerende overskrift … Er du for lækker … eller for latterlig? – HVIS DU TØR KENDE SVARET!!!

ADVARSEL: Selvom foredraget kun varer nogle få timer, kan du godt risikere at opleve væsentlige forbedringer i dine nære relationer allerede kort efter foredraget!

OM MICHAEL GROSER
Foredragsholder, underviser og forfatter Michael Groser holder foredrag og underviser med stor indlevelse og smittende energi. Michael er ekspert i Enneagrammet, så forvent masser af inspiration – serveret med humor, dynamik og empati. Tag dit bredeste smil og dit højeste grin med, men medbring også gerne lysten til at kigge lidt indad!

Se Michael forklare om Enneagrammet (og alfabetet!) i Go’Morgen Danmark!

ENNEAGRAMMET?
Enneagrammet er et let anvendeligt “Krak-kort” over den nemmeste rute, du kan tage, hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv. Enneagrammet beskriver mennesker med 3 vidt forskellige behovs-systemer. Indenfor hvert af de 3 domæner benytter vi hver især én af 9 forskellige strategier for at opfylde de behov, vi har. Altså 27 vidt forskellige persontyper, alle fuldstændig ligeværdige – og du er én af dem!

FORUDBESTIL FORPLEJNING & BØGER – UDEN KØ!
Du kan med fordel forudbestille lækre sandwich og drikkevarer ved tilmelding, så slipper du for køen.

Du kan tillige forudbestille Michaels bestseller-bog “Enneagrammet i praXis”, som bliver rosende anmeldt overalt – bl.a. i Go’Morgen Danmark og i månedsmagasinet Psykologi.

Forplejning og bøger bliver udleveret på foredragsaftenen, så husk kvitteringen.

UNDERSØG – GRATIS – DIN ENNEAGRAM-PROFIL!
For at du kan få det største udbytte af foredraget, tilbyder michaelgroser.dk, at foredragsdeltagere kan benytte Enneagram Profiltesten.

Undersøg din personlige Enneagram Profil ”HER

TIDLIGERE DELTAGERE HAR SAGT…
Medarbejderne hos os har sagt, at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab”. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom.” /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt.” /Bente N.

Det er p.t. ikke muligt at tilmelde sig via Safari-browseren (primært brugt på Mac, IPhone og IPad).

Hvis der er tomt herunder, så skift browser! Vi anbefaler at du foretager tilmelding via fx. Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox.