Enneagram-uddannelse
Rejsen starter her – og varer for evigt!

Forårsholdet 2021 starter 13. januar.
Vent ikke for længe med at tilmelde dig!

På 8 energigivende, indsigtsfulde og underholdende aftener vil Michael inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv.
At hjælpe dig er nemlig Michaels passion!

Du får ufattelig meget for pengene!

Indhold
Intro til Enneagrammet som værktøj for gode relationer, inspirerende kommunikation og færrest mulige konflikter i dit liv.

  • De 9 Enneagram persontyper (livsstrategi, adfærd og motiver)
  • De 3 Enneagram instinkt-varianter (Behov, kærlighed og relationer)
  • Kommunikation
  • Konfliktforebyggelse- og håndtering
  • Din personlige udviklingsplan – (inkl. overrækkelse af diplomer)

Fokus på let anvendelige og konkrete værktøjer
På otte aftener får du værdifulde indsigter i dine styrker og faldgruber samt praktiske, nede-på-jorden værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv. Det vil for de fleste udmønte sig i endnu bedre relationer, både de private og dem på jobbet.
Når du kender dig selv, opnår du det bedste fundament for samarbejde og relationer med andre, inspirerende og præcis kommunikation og kun få konflikter. Plus en hel masse andet positivt…

Denne komprimerede uddannelse, alene baseret på Enneagrammet, har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag (se udtalelser nedenfor).

Pakken inkluderer tillige Michaels Grosers bestseller-bog “Enneagrammet i praXis”.

Du vil lære om både de 9 typer og de 3 instinkt-varianter!
Du vil på uddannelsen få indgående og praktisk anvendelig indsigt i persontype værktøjet Enneagrammet. Du vil tillige få identificeret din egen type og rækkefølgen på dine tre Enneagram instinkter.
Kendskab til din type, giver dig mulighed for at spille dig sel bedre, ved at bruge dine styrker og talenter optimalt. Samtidig vil du få indsigt i dine faldgruber og derved blive bevidst om hvordan du minimerer at ryge i dem – faldgruberne.
Indsigt i din instinkt-rækkefølge vil give dig præcis og dermed værdifuld indsigt i, hvad du helt præcist har brug for for at blive gladere og mere tilfreds i hverdagen.

Du får tillige sandsynligvis gode forklaringer på hvad “der er galt med de andre!” (smil NU!).

OBS! OBS! OBS!
Som deltager “risikerer” du, at dit parforhold og dine kollegiale relationer pludselig blomstrer allerede kort inde i uddannelsen!

Eksklusiv mulighed for tilvalg af coaching
I forbindelse med din deltagelse på Enneagram-uddannelsen får du en helt eksklusiv mulighed for at tilvælge en eller flere coaching-sessions, som varetages af vores kompetente og empatiske coach Michael Jørgensen.

Du kan vælge mellem 3 forskellige “coaching-pakker” – alt efter hvor mange penge du vil spare, og hvor “lækker” du vil være:

1 session Dkr. 750,- (normalpris 950,-)
3 sessions Dkr. 1.800,20 (normalpris 2.850,-)
5 sessions Dkr. 2.500,- (normalpris 4.750,-)

(Priserne er angivet excl. moms)

OBS: Disse særdeles attraktive coaching-pakker kan KUN vælges ved tilmelding. Efterfølgende vil coaching skulle bestilles til normale priser.

Bestil tidligt og modtag et eksklusivt sæt Enneagram-materialer!
Deltager-pris: 5.996,- ekskl. moms.

Halv pris for studerende, ledige og personer under 21 samt 65+: 2.996,- ekskl. moms.

Ved tilmelding senest 60 dage før kursusstart får du et eksklusivt sæt på 10 Enneagram-vifter med i købet (værdi 1000, – kr. inkl. moms).

Kursusprisen inkluderer
Alle 8 aftener, bestseller-bogen “Enneagrammet i praXis”, øvrige materialer samt sandwich, kaffe/te, vand, kage og frugt.

Tidspunkt
Alle aftener 18.00 – 22.00 (Dørene åbnes for sandwich, kaffe m.m. fra 17.30).

Betaling via EAN (det offentlige)
Hvis du har brug for en EAN-faktura, så send en mail til ulla@michaelgroser.dk med oplysning om deltagere (navn og e-mail), EAN-nr. samt navn og e-mailadresse på kontaktperson – så sender vi en elektronisk EAN-faktura.

Tilfredshedsgaranti
Hvis du efter første kursusaften mærker, at du ikke er landet på det rigtige kursus for dig – får du alle dine penge retur – MED ET SMIL!

Parkering
Der er parkering lige udenfor kursusstedet.

Framelding
Ved framelding senere end 14 dage før kursusstart betales 50% af kursusprisen. Ved framelding senere end 2 dage før kursusstart betales den fulde kursuspris.


Tidligere deltagere har sagt…

Medarbejderne hos os har sagt, er at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab”. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom. /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt. /Bente N.

Klik på knappen herunder for at tilmelde dig

Enneagram-uddannelse Forår 2021 København

Datoer for Enneagram-uddannelsen FORÅR 2021 – København

13.01.2021 Enneagrammet – Intro til Enneagrammet som værktøj
20.01.2021 Enneagrammet – Typerne I
03.02.2021 Enneagrammet – Typerne II
24.02.2021 Enneagrammet – Typerne III
16.03.2021 Enneagrammet – Instinkterne og relationer
21.04.2021 Enneagrammet – Kommunikation
12.05.2021 Enneagrammet – Konfliktforebyggelse
16.06.2021 Enneagrammet i praXis (inkl. overrækkelse af diplomer)